понеділок, 11 січня 2016 р.

Увага! Проводиться конкурс з комп'ютерної анімації і мультиплікації «Країна мрій»



Інформаційно-методичні рекомендації
до обласного заочного конкурсу учнівської молоді
з комп'ютерної анімації  і мультиплікації
«Країна мрій»
2016 р.



Обласний заочний конкурс комп'ютерної анімації і мультиплікації «Країна мрій» проводиться щорічно серед молоді, яка займається вивченням комп'ютерної анімації  і мультиплікації в позашкільних установах і загальноосвітніх закладах, гімназіях, ліцеях, навчально-виховних комплексах, закладах професійно-технічної освіти тощо. Конкурс проводиться щорічно на базі комунального закладу «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради (м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 14).
Учасники  конкурсу
  • «Анімація» (анімаційні фільми, створені в інших графічних редакторах (окрім презентацій Microsoft Office PowerPoint);
  •  «Мультиплікація» (анімація авторських малюнків, фотозображень або об’ємних предметів, оброблена за допомогою відеоредакторів).
До участі в КОНКУРСІ не допускаються роботи, які мають комерційну спрямованість, ненормативний зміст та антигромадську спрямованість.До участі у КОНКУРСІ надсилаються роботи у вигляді файлів:
  • в номінації «Flash-анімація» - формату  FLA (оригінальний файл програми Flash) та формату SWF (файл публікації фільму): обидва файли – обов’язково!
  • в номінації «Анімація» та «Мультиплікація»  будь-якого поширеного відеоформату (AVI, MOV, MP4, MPG, VOB тощо). У разі виникнення питань авторства роботи, організатори конкурсу мають право запросити вихідний оригінальний файл редактору, в якому виконана конкурсна робота.
До участі в конкурсі запрошуються школярі та учні комп'ютерних гуртків анімаційного напрямку позашкільних та інших закладів освіти, які здатні створювати анімаційні (мультиплікаційні) роботи за допомогою комп’ютерних редакторів. Можлива участь творчих груп. В колективних роботах обов’язково (в дужках) вказувати всіх авторів та особистий вклад кожного з них у спільну роботу.
КОНКУРС проводиться за трьома віковими  групами:
  1 категорія (молодша) – до 9 років;
  2 категорія (середня) – з 10 до 13 років;
  3 категорія (старша) – з 14 до 17 років.

Керівництво конкурсом та термін проведення
Керівництво підготовкою та проведенням КОНКУРСУ покладається на КЗ «ЗОЦ НТТУМ «Грані» ЗОР. Термін проведення КОНКУРСУ з 1 січня до 29 лютого 2016 року. Робота журі, визначення переможців та підготовка підсумкового наказу – з 1 березня до 31 березня 2016 р.

Умови проведення
Тема КОНКУРСУ: «Україна – це Я!» (моє місце в Україні, моя участь в житті країни та вклад у її розвиток, особистий погляд на Україну; Запорізький край – частина єдиної України; культура, традиції, люди України тощо).
КОНКУРС проводиться в трьох номінаціях: «Flash-анімація» (анімаційні фільми, створенні в програмі Flash);
Тривалість фільмів – від 30 секунд  до 5 хвилин.

Звертатись до вчителя інформатики: Закоморного М.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар